Boligforening

Når Jeres hårde hvidevarer ikke virker!

Måske har I allerede nogen til at stå for reparation, levering og installering af hårde hvidevarer i Jeres ejendomme i dag. Måske står i selv for det. Det er en udfordring hver gang. Hvis man ikke arbejder med det hver dag så er det svært at finde ud af om det kan betale sig at reparere eller om det er billigst at skifte til noget nyt.

Kunne det ikke være rart hvis det var nemt og til fordelagtige priser?

Thors EL er løsningen

Vi kan reparere alle mærker og typer af hårde hvidevarer fordi vi jævnligt er på efteruddannelser og kurser. Vi arbejder med hvidevarer hver dag og vi har ekspertisen. Vi har en fast lav pris på et servicebesøg – 496 kroner excl. moms og det er inklusiv den første halve times arbejde samt kørsel på hele fyn. Tiden starter først når vi står ved Jeres lejeres dør.

Vi har ingen faste priser på reservedele, da det er billigere for dig som kunde at få dem til dagspris. Vi har meget attraktive priser på nye hvidevarer samt reparation af hvidevarer.

Det er let – send os en mail med en rekvisition og så kontakter vi lejeren senest den efterfølgende hverdag og laver en aftale om hvornår vi kommer forbi. Vi yder personlig og god service over for både Jer og Jeres lejere. Det bliver ikke nemmere.

Vi kan naturligvis også klare Jeres el-installationer i forbindelse med fejl, renovering eller nybyggeri.

Kontakt os i dag på 65 35 15 07 for nærmere aftale